Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J64a95n76a 94M78a23j22o72v22á

26. 11. 2018 22:50

Jste obecný kritik Vsetína, no dobrá, je fajn, když někdo otvírá problémová témata. Ale tady byste se trochu zamyslet mohl. Radnice je na náměstí, pěkně po ruce všem, kteří si z ní udělají veřejné WC. Nejdřív tam budou ti, kterým se v životě moc nedaří. A jak mají často potíže s hygienou....no, na takovou toaletu byste jít nechtěl.

A nejspíš byste tam nechtěl potkat ani nahatého chlapa, co se zrovna utírá desítkami papírových ručníků po koupeli v umývadle, jako se to stalo mně před několika málo lety.

Taky už je to místo zamčeno a klíč na vyžádání. Nedivím se.

0 1
možnosti

Jasně - no představte si tu hrůzu, že by si někdo chtěl dojít na ten váš záchůdek - no to by byla tragedie, kdyby na úřadu někomu pomohli ;-(

Já si vzpomínám na záchody v Německu - čisto , uklizeno a věřte že to není o tom, že tam nikoho nepustí, ale o tom že se tam pravidelně uklízí 8-o

0 0
možnosti

sát se to mě, tak se jim vy.. tentok doprostřed chodby

0 0
možnosti
Foto

Tak me prijde uz ponizujici na vselijakych uradech, poliklinikach nebo jen u zubare potupně žádat o klice od wc. Pomalu se uklanet, abych nemusel ven do krovi. Uz jenom ty cekaci doby jsou obcas tak dlouhe, ze si clovek musi odskocit.

1 0
možnosti

Firemní WC nemůžete dnes nechat otevřené. Zkoušeli jsme to ( v objektu je jídelna) a po pár dnech konec. Bezdomovci, narkomani. sociálně slabí. Fakt je, že jsme v dosahu Praha hl.n.

0 0
možnosti

Jste drzý. Chcete sedět na stejném prkýnku (asi vyhřívaném) jako pan primátor. Nechápete, že p.rdel pana primátora je něco jiného než p.rdel Vaše.

1 0
možnosti

P86e21t31r 42D98r89a23p96a76l

26. 11. 2018 15:43

ne nadarmo jeden z Murphyho zákonů říká, že "minuta je krátká nebo dlouhá podle toho, na které straně dveří od záchodu se nacházíte". stejný problém ale zažijete třeba v bance, na poště, na každém úřadě.

2 0
možnosti
Foto

Tak v bance nebo na poste jsem jeste nikdy verejne pristupne wc nevidel. Ale ve fronte k prepazce lze stravit i vic nez pulhodinu. Ale neodbihej z fronty nebo prosvihnes platnost poradoveoo listecku a budes cekat znova.

0 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Bývalý profesionální regionální novinář, který, přestože se v současnosti zabývá profesně zcela něčím jiným, nehodlá mlčky přihlížet nepravostem a neschopnostem

Seznam rubrik