Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
ZJ

Čunek je holt sebevědomý. To je ovšem to, co Čechům často chybí, a tak raději závidí. Závidí nápady i to sebevědomí.

2 3
možnosti
Foto

Neznám podrobně poměry ve Zlínském a ve Vsetíně. Jiří Čunek možná nemá na to, aby zastával významné funkce na celostátní úrovni, ale v regionální politice je už dlouho úspěšný - viz jeho úspěchy v komunálních volbách a ve volbách do Senátu. Oceňuji na něm, že dokáže občas říkat věci natvrdo a neohlíží se na nějakou "politickou korektnost". To neznamená, že s ním ve všem souhlasím. Je to však výrazný politik podobně jako senátor Jaroslav Kubera. A to na něm oceňuji.

6 1
možnosti
RS

A co jste zařídil vy, co jste rozhodl vy, co jste vymyslel vy? Že by, zase nějaký nový, dobře zaplacený provokatér Urbanová?

1 4
možnosti

Kecy v kleci.Kdyby alespoň polovina politiků byla jako on!

8 4
možnosti
PK

Jeden z mála politiků, který skutečně něco zařídil a nemlel jen hubou pane autore.

15 2
možnosti
JR

J49a53n 28R10á85ž

11. 8. 2018 8:55

Lidí, kteří mají odvahu říci "Já jsem to zařídil" nebo "Za to nesu odpovědnost já" , jako tomu bylo například tehdy, kdy lidskoprávní fanatici plivali za náhradní bydlení poskytnuté neplatičům na celý Vsetín (ne jenom na starostu) , je v politice málo. Čunek má můj respekt, že si umí stát za svým i v případě, že ho dehonestuje celý mediální mainstream. Ne, že bych ho nějak obdivoval. To ne,ale má můj respekt za odvahu s jakou politiku dělá! Přesný opak lidoveckých chamaleonů typu Bělobrádek, Juránek, či přifařený Herman.

13 0
možnosti
NM

...rád bych věděl jakou roli hraje Čunek v H- systému...to musí ale zjistit pisálci a proto napovím.Čunek navštěvoval Smetku ve vězení dost často neb tam pracoval jako knihovník ale mám dojem,že o knihách se tam nebavili, co asi za tím je??!!

3 2
možnosti
Foto

Na tom zase tak nic moc divného není, protože každý pracovitý člověk by se měl umět pod svou práci "podepsat", hájit ji a vyzdvihovat - a když jej nepochválí nikdo jiný, potom si musí Jiří Čunek svou práci pochválit sám. A zadruhé bych si troufal tvrdit, že JÁJÍNEK číslo 1 v ČR je i nadále - Jiří Paroubek. 8-o

12 2
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Bývalý profesionální regionální novinář, který, přestože se v současnosti zabývá profesně zcela něčím jiným, nehodlá mlčky přihlížet nepravostem a neschopnostem

Seznam rubrik