Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Nesouhlasím s tím, že opozice neudělala nic a že nemá žádné vlastní konstruktivní návrhy. Naopak, konkrétně ODS, a Petr Fiala to opakuje nesčetněkrát, má celou řadu zásadních výhrad k vedení země jediným oligarchou a jako protiváhu navrhuje kopici vlastních řešení.

Tuto mantru, o impotentnosti opozice opakují ti, kdož také hlásají, že Babiš je sice "gauner", nevyřčeno, ale může za to ODS. Jakoby oni lidičkové ve své zaslepenosti Babiše prve volili, a pak už sami zhrozeni vlastní naivitou, si hledali alibistické důvody, proč to tak museli udělat.

0 0
možnosti
Foto

D98u68š97a81n 94P16ó74č

12. 7. 2018 20:46

Dovolím si ještě podotknout, že v blogu uvedená informace je pravdivá. Tedy, že jsem nelhal, když jsem napsal o panu Kalouskovi jako o ministru financí. Jednalo se o povodně z roku 2013 a to on, jak sám uvádíte, ministrem financí byl. A právě jeho památný telefonát s redaktorem jedné rozhlasové stanice je tím, na co jsem poukazoval. Takže ještě jednou, moje informace v blogu je správná, nelživá. Á propos: o žádném letopočtu ve vztahu k p. Kalouskovi jsem v blogu nepsal. Ve své předchozí reakci jsem reagoval pouze na Vámi, p. Kalanda, podsunutou informaci a omluvil jsem se v ní proto, že stejně, jako Vy, mohl reagovat i někdo další.

0 0
možnosti
Foto

V době povodní v roce 2013, tedy v době ekonomické krize v celé Evropě i u nás uvolnila vláda a tedy miniusterstvo financí v čele s Kalouskem okamžitě přes jednu miliardu korun, následně uvolnila další 7, 3 miliardy korun a další čtyři miliardy z vládní rozpočtové rezervy a dvě miliardy z kapitoly státní dluh, a 1, 3 milirady ze Státního fondu dopravní infrastruktury a vedle Správa státních hmotných rezerv poskytla 130 milionů

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu opozice jako celek při hlasování o důvěře Vládě České republiky nezklamala, řekla jasně, že nechce vládu s podporou komunistů, že nechce ve vládě bývalého komunistu, oligarchu, agenta StB, osobu trestně stíhanouRvRvRv

1 0
možnosti
MK

Pane, vy lžete. Povodně, při kterých byla podstatná část naší země pod vodou, se odehrály v letech 1997 a 2002. Kalousek byl ve vládě v letech 2007-2013.

Při ničivých povodních ve vládě nebyl. Jaký cíl touto lží sledujete?

1 0
možnosti
Foto

D11u67š82a50n 80P34ó14č

12. 7. 2018 18:45

Dobrý večer, pane Kando, nesleduji tím nic. To jen na úvod. Za svoji chybu se Vám i všem, kterých se tato moje mylná informace dotkla, omlouvám. Pan Kalousek byl v roce 2002 předsedou Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Takže skutečně ne ve vládě. To však na situaci obecně, alespoň podle mého názoru, nic nemění. Byl zákonodárcem a ze své podstaty tedy významným politikem, který si ani takovou eskapádu, o níž jsem se zmínil, nesmí dovolit. Děkuji Vám, za Vaše upozornění a ještě jednou se omlouvám.

0 0
možnosti
AL

Z článku:

Prostě, opozice jako celek při hlasování o důvěře Vládě České republiky nezklamala. Ne tím, že hlasovala proti vyslovení důvěry. Ale tím, jak se k tomu všemu postavila. Znovu tak účinně přispěla k tomu, že Česká republika je se svou politickou scénou tam, kde je.

.

Díky za článek. Mám rád, když si můžu přečíst něco rozumného, než nějakou bolševickou divočinu od fanatika, plnou třídního boje. (Většinou s komunisty).

Karma.

1 3
možnosti
PV

P26a54v52e13l 94V67é41b69r

12. 7. 2018 15:18

Tedy, ne že by Bureš ... ej, čo to píšem ... ne že by Babiš mohl za všechno, ale za ledacos ano.

0 0
možnosti
Foto

Dnes na Tyláku v Praze měli dobré koblížky. Bylo to farmářské trhy a nebyly od Babiše. Možná byste je měl pro změnu zkusit.

5 1
možnosti
KV

na vás moc laciné pane flaškaRv

0 0
možnosti
Foto

Kdežto vystoupení p.Babiše bylo skvělé, co?

9 1
možnosti
Foto

D70u71š73a12n 70P29ó98č

12. 7. 2018 14:37

Dobrý de, omlouvám se, ale nejsem si vědom toho, že bych konkrétně psal něco o vystoupení p. Babiše. Psal jsem o tom, kde je možná příčina, a kde či v čem vidím já důvod pro to, že situace na české politické scéně je taková, jaká je. Nicméně, děkuji Vám za Váš názor a přeji Vám pohodové léto.

4 0
možnosti
SN

:-).........Za 1 ! S hvězdičkou, popsal jste to perfektně ! R^R^R^

1 1
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Bývalý profesionální regionální novinář, který, přestože se v současnosti zabývá profesně zcela něčím jiným, nehodlá mlčky přihlížet nepravostem a neschopnostem

Seznam rubrik